De seks principper bag vores journalistik

Zetlands ansatte
 1. #1Vi er vores medlemmer

  Zetland findes i kraft af de mennesker, der bidrager til vores mission. Sammen spreder vi vigtig viden, nysgerrige samtaler og rum for fordybelse i en verden, der trænger vildt til dét.

 2. #2Vi giver overblik og graver dybt

  Vi er på jagt efter tidens store historier, ikke det, der skete for fem minutter siden. Vi fortæller ikke bare, at noget sker – men også hvorfor det sker, og hvad det betyder.

 3. #3Vi forklarer uden at forenkle

  De fleste af samfundets store spørgsmål er fulde af nuancer og dilemmaer – så det er vores journalistik også. Til gengæld fortæller vi historierne forfra, så enhver kan være med.

 4. #4Vi bekæmper kynisme og leder efter løsninger

  Når vi undersøger tidens problemer, dykker vi også ned i mulige løsninger – og alle de andre ting, der binder os sammen frem for at splitte.

 5. #5Vores teknologi er menneskevenlig

  Vi har ingen annoncer og stjæler ikke din data. Vi mener, etik og teknologi hører sammen. Vores produkt skal være nemt at bruge – og respektere din opmærksomhed.

 6. #6Vi er ærlige, også når vi er i tvivl

  Engang mente journalisten at have patent på sandheden. Sådan opbygger man ikke tillid i dag. Vi er mennesker, der kan være i tvivl og fejle – og fortæller gerne om begge dele.