Pigen med de tre mødre (single)

RUGEMORZetland udgav singlen "Pigen med de tre mødre" i december 2014. Foto: Privat

Vores medlemmer foretrækker at lytte

Zetlands medlemmer kan høre alle vores artikler som lyd - oplæst af skribenterne selv. De fleste foretrækker at lytte i vores app, hvor man får den bedste oplevelse. Men du er velkommen til at lytte med her.

Den første samlede fortælling om danske par, der rejser ud i verden for at lade rugemødre føde deres børn. På baggrund af mere end et års research kommer Zetlands Sara Alfort helt tæt på parret Mette og Kristian Kofoed, der finder en indisk rugemor, men som pludselig ikke kan komme hjem til Danmark igen. Vi følger en dansk families forløb med den californiske rugemor Tricia, som måske ikke lever helt op til, hvad man forestiller sig om en rugemor. Og vi lærer børn at kende, der er født af en rugemor, og nu er blevet teenagere.

  • EPUB er det typiske e-bogsformat. Hvis du bruger iPad, iPhone eller Mac, kan du eksempelvis åbne filen i iBooks. Bruger du Android eller Windows, skal du downloade et program til e-bogslæsning. Det er den rareste måde at læse vores singler på.
  • PDF er en helt almindelig fil, som du kan downloade og sågar printe, hvis du vil.

Bidrag fra Zetlands medlemmer

Ved du, hvorfor Zetland findes?

Vi følger otte enkle principper, der hjælper med at skabe plads til fordybelse og omtanke i en verden, der mangler præcis dét.

– Lea Korsgaard, medstifter og chefredaktør

I dag læser vores medlemmer: