Send en tanke til Zetlands medlemmer

Artiklen her er ikke gratis, men du kan læse eller lytte, fordi Mari-Louise Pedersen er medlem af Zetland og har delt den med dig.

Medstifter, skriver om økonomi, [email protected]

Kom til åbent redaktionsmøde om Zetlands store serie – skattejagten i dybhavet


Vores medlemmer foretrækker at lytte

For nylig udgav vi en større satsning her på Zetland. Serien På dybt vand handler om en global skattejagt, der har kæmpestor betydning, men næsten ikke får nogen opmærksomhed.

Skattejagten foregår på havets bund, og den tæller stormagter, Bjarke Ingels, Mærsk og verdens største våbenfirma. Målet? At finde noget nede i dybhavet, der kan bekæmpe klimakrisen. Problemet? At dét kræver, at man opbygger en mineindustri under havets overflade. Hvordan vil det påvirke det dybe hav, som rummer de mest uudforskede, uberørte steder på kloden?

Du finder første afsnit ...

Jeg har sjældent fået så mange (ofte begejstrede) reaktioner på en historie, jeg har været med til at lave. Og historien begyndte faktisk med jer medlemmer – til et åbent redaktionsmøde, hvor mange af jer kom med input, idéer og forslag. Det var en kæmpe hjælp.

Derfor vil vi også meget gerne runde historien af (i hvert fald foreløbig) sammen med jer. Så: Har du lyst til at komme til åbent redaktionsmøde, hvor vi evaluerer serien – og samtidig kigger fremad sammen?

Det sker virtuelt på torsdag den 4. november klokken 13. Du tilmelder dig her. Håber, vi ses.