Send en tanke til Zetlands medlemmer

Artiklen her er ikke gratis, men du kan læse eller lytte, fordi Joseph Lichterman er medlem af Zetland og har delt den med dig.

Ansvarshavende chefredaktør

Så er den klar! Hent vores nye lydapp i dag

Kære medlemmer,

Fra i dag sidestiller Zetland læsning med lytning. Vi indtaler samtlige vores artikler, og vi har designet en app, som gør det pærelet at vælge og skifte artikel, mens du cykler/kører bil/vasker op/slår græs/lægger puslespil. Lydappen ved oven i købet, hvor langt du har læst i den enkelte artikel, når du skifter til at lytte. Du kan også gemme til senere lytning eller – hvis du er på vej ud ad døren – simpelthen trykke på én knap (‘surprise’, står der på den), så spiller vi en god artikel, du ikke har læst eller hørt før.

Appen er selvsagt gratis for Zetlands medlemmer.

Hvis du bruger iPhone: Gå ind i App Store på din telefon og søg på “zetland lyd”.

Hvis du bruger en Android-telefon: Gå ind i Play Butikken på din telefon og søg på “zetland lyd”.

Man skal logge ind med sit login til Zetland, første gang man bruger appen. Resten giver vist sig selv. Hvis du har problemer, kan du skrive til Camilla van Norde på [email protected] eller ringe på telefon 6168 0034, så hjælper hun.

Vi går efter, at de fleste artikler bliver læst op af den journalist, der har skrevet den. For lyd kan bare noget særligt. Der er en grund til, at mennesker har siddet og lyttet til hinanden fortælle historier lige så længe, der har eksisteret lejrbål.

Vi håber, du tager lydappen i brug. Og lad os endelig vide, hvad du synes om den.

Bedste hilsner og rigtig god sommer
Lea Korsgaard
Chefredaktør