Han har big dick energy. Zetland spoiler Joker

EJ BLOT TIL LYST... men ret meget til lyst dog. I ‘Zetland spoiler’ dyrker Torben Sangild og hans Zetland-kulturkolleger det begejstrede, men ikke ukritiske nørderi. Foto: Kasper Løftgaard, Zetland

Vores medlemmer foretrækker at lytte

Zetlands medlemmer kan høre alle vores artikler som lyd - oplæst af skribenterne selv. De fleste foretrækker at lytte i vores app, hvor man får den bedste oplevelse. Men du er velkommen til at lytte med her.

Derfor skal du læse denne artikel

Når snakken flyder i frokoststuen eller ved middagsbordet, er det ofte tidens store kulturfænomener, der er omdrejningspunkt: “Har du SET …?” “Du er NØDT til at høre …!” I denne nye serie – som vi kalder Zetland spoiler – tager Zetlands mest kulturbegejstrede medarbejdere den gode frokostsnak et nøk videre og nørder igennem på tidens største og mest indflydelsesrige film, serier, bøger, spil (og så videre). Torben Sangild er vært og har Marie Carsten Pedersen og Jesper Olsen med sig i studiet. I dette første afsnit er det spillefilmen Joker, der kommer under kærlig og absolut spoiler-fyldt behandling.