Send en tanke til Zetlands medlemmer

De har betalt for, at vi kunne lave denne artikel. Uafhængig journalistik er ikke gratis.

En alternativ begyndelse

GENSTART Zetland udgav singlen "En alternativ begyndelse" i november 2013 Foto: Peter Hove Olesen, Ritzau Scanpix

Vores medlemmer foretrækker at lytte


14. marts 2016
78 min.

Allerede da Uffe Elbæk forlod Det Radikale Venstre, ulmede en idé om at starte et nyt og meget anderledes parti. Her er singlen, der følger tilblivelsen af Alternativet og tager dig med bag de lukkede døre, hvor stemningen er høj og intet kører snorlige.
Gennem knap to måneder fulgte Zetland tilblivelsen af Uffe Elbæks parti. Singlen tager dig med bag de lukkede døre fra de første politiske diskussioner, til teambuilding og identitetsworkshop og de kaotiske forberedelser op til offentliggørelsen. I singlen kan du læse om de mange møder, hvor politikken tog form. Om dagen, hvor partistifterne blev rystet sammen af en mindfulness-coach og om drømmen om en helt ny politisk samtale i Danmark.

En alternativ begyndelse’ er historien om, hvordan et parti blev dannet. Men det er også historien om Uffe Elbæks opgør med traditionerne på Christiansborg.

  • EPUB er det typiske e-bogsformat. Hvis du bruger iPad, iPhone eller Mac, kan du eksempelvis åbne filen i iBooks. Bruger du Android eller Windows, skal du downloade et program til e-bogslæsning. Det er den rareste måde at læse vores singler på.
  • PDF er en helt almindelig fil, som du kan downloade og sågar printe, hvis du vil.