DET SKER_
Projektleder for Engagement

Vil du møde andre medlemmer i Oslo, Sønderborg eller på en vandring op gennem jordens udvikling?

17. januar 2020 | Hverdag & Skole | 1 min.

Netop nu kan du møde andre medlemmer i både Oslo, Sønderborg og København for at tale om Zetlands artikler. Vi kalder det Zetland Samtaler. Et medlem inviterer andre medlemmer til at tale om en artikel, de er optaget af – og jeg kan afsløre, at kalenderen over de kommende Zetland Samtaler er fyldt med det rene guld, for eksempel:

I København inviterer medlem Medine Duvarci til en samtale om, hvordan vi italesætter den grønne omstilling, og hvorfor det er vigtigt at bruge et konstruktivt sprog, når vi sætter ord på klimaforandringerne. Den samtale finder sted på Zetlands redaktion i Københavns Nordvestkvarter, og du er inviteret.

Du kan også snøre vandreskoene og tage med, når Zetland-medlem Alexandra Freltoft inviterer til en samtale om jordens udvikling, mens I går en tur på Amager Fælled. Hvert skridt, du tager, svarer til en million år, og i løbet af den 4,5 kilometer tur vil du således vandre op gennem hele jordens udvikling på 4,5 milliarder år sammen med andre medlemmer.

Hvis du bor i Oslo, kan du komme med, når medlem Kristina Bennich Grønkjær inviterer til en samtale om adoption og om at være en usynlig minoritet, og hvis du bor i nærheden af Sønderborg, så inviterer medlem Kirsten Elley til en samtale om turisme og om, hvordan vi kan sørge for, at vores byer både er attraktive for turister og de faste beboere, uden at byerne mister deres egenart.

Som sagt: det rene guld. Du tilmelder dig samtalerne ved at gå ind i SAMTALEKALENDEREN.

At godt,

Bidrag fra Zetlands medlemmer

Ved du, hvorfor Zetland findes?

Vi følger otte enkle principper, der hjælper med at skabe plads til fordybelse og omtanke i en verden, der mangler præcis dét.

– Lea Korsgaard, medstifter og chefredaktør

I dag læser vores medlemmer: