Denne historie har Birgitte Ellemann Höegh fra Zetland foræret dig.
Zetland er en digital avis, hvis mål er at vise sammenhænge i en verden, der savner netop dét.
Send en tanke til vores medlemmer – det er dem, der gør det muligt for os at udkomme.

signature

I tusmørket. Jagten på penge i den hvide heroins by (single)

HEROINZetland udgav singlen "I tusmørket" om Odenses kriminelle misbrugere i august 2012

Tag med Danmarks kriminelle narkomaner på arbejde i en verden, hvor pensionister sælger piller, skyldnere tortureres, og ikke engang politiet kan hjælpe dig, når bagmanden banker på. Det seneste årti har øget konkurrence blandt narkohandlerne og et boom i brugen af kokain gjort livet som narkoman mere uforudsigeligt og farligere end nogensinde. I provinsen er udviklingen værst, og i Odense er heroinen stærkest.


Skribenterne brugte mere end seks måneder på at komme til bunds i byens underverden. I Tusmørket fortæller en historie om samfundets underside i en tid, hvor de udstødtes tilværelse fylder mindre på normalsamfundets lystavle end nogensinde før.

Singlen er skrevet i et samarbejde mellem journalist og forfatter Birgitte Ellemann Höegh og Zetlands direktør Jakob Moll.

  • EPUB er det typiske e-bogsformat. Hvis du bruger iPad, iPhone eller Mac, kan du eksempelvis åbne filen i iBooks. Bruger du Android eller Windows, skal du downloade et program til e-bogslæsning. Det er den rareste måde at læse vores singler på.
  • PDF er en helt almindelig fil, som du kan downloade og sågar printe, hvis du vil.

Nå, så kom det akavede øjeblik

Det er nu, vi bare siger det direkte: Bliv medlem, hvis du sætter pris på viden og nuancer. Prøv os for 0,- i 14 dage.

Bliv prøvemedlem