DET SKER_
Medstifter og direktør

Kom! Vi holder spontant ambassadørevent i morgen (og i Aarhus og Roskilde på onsdag)

13. august 2019 | 2 min.

Hvis du læser det her, er der stor sandsynlighed for, at du er:

  • Et af Zetlands mange nye medlemmer (i så fald: velkommen!)
  • En af dem, der har hjulpet os med at skaffe et af Zetlands mange nye medlemmer.

For præcis en uge siden bad vi vores eksisterende medlemmer om hjælp til at invitere nye indenfor. Vores mål var 1.400 på en måned. Mens jeg skriver det her, er vi ved at passere 1.200. Efter syv dage. Med andre ord: Det går virkelig godt.

Vi er utroligt nysgerrige efter at høre, hvad I går rundt og tænker og fortæller om os derude, uanset om I har valgt at være ambassadører eller ej. Og da vi de sidste to måneder har forsøgt at være så åbne og gennemsigtige som muligt, må det være et godt tidspunkt at slå redaktionens døre op på vid gab for jer medlemmer.

Derfor inviterer vi alle medlemmer, nye som gamle, på fyraftensbesøg i morgen (onsdag). Kom klokken 17, og ...

– Se, hvordan Gud blandede sig i Zetlands skabelsesberetning en eftermiddag i New York.
– Hør om, hvorfor fordybelse er stort set umuligt nu til dags ..., og hvordan du (helt praktisk) redder dig selv fra det distraherede liv.
– Få præsenteret Zetlands historie og aktuelle situation i syv grafer.
– Stil os 100 spørgsmål.
– Giv os 100 idéer til at blive bedre.

Øl, kaffe og sodavand er på husets regning.

Detaljerne:

Hvad er Zetland Sofa?
Zetland Sofa er vores events i uformelle rammer (i dette tilfælde vores redaktion), hvor vi byder på live-journalistik på scene/ølkasse og (gratis) øl, (soda)vand, kaffe og snacks.

Hvor foregår det?
I Zetlands lokaler, som ligger på Bygmestervej 2, baggården 1. sal, 2400 København NV.

Hvornår foregår det?
I morgen (onsdag den 14. august) klokken 17. Vi laver program frem til cirka klokken 18.30, men vi har hele tre sofaer i umage farver og et verdensklassepizzeria som underbo, så man kan bare blive hængende – det er der sikkert et par stykker af os Zetland-folk, der gør.

Hvordan melder man sig til?
Enten på Facebook eller (hvis man er stået af den galej) ved at sende en mail til medlem@zetland.dk med ordet “sofa” i emnefeltet.

Hvem må komme? Må man have gæster med?
Alle Zetland-medlemmer er velkomne, og tag endelig et ikke-Zetland-medlem under armen.

Hvad med Aarhus og Roskilde?
Onsdag den 21. august gentager vi arrangementet i Aarhus – hos det fremragende Zetland-medlem Jeppe Spure Nielsen, som reagerede på sidste uges efterlysning og tilbød at lægge lokaler til. Det foregår klokken 17.00-18:30 hos Sager der Samler, N.J. Fjords Gade 2 F, 8000 Aarhus C. Tilmelding på Facebook.

Samme dag kan du kigge forbi Zetland-medlem Ole Witthøfts højttalerfabrik i Roskilde, som lægger scene til en live-udgave af podcasten Frederik forklarer internettet med Zetlands unge teknologiskribent Frederik Kulager samt chefredaktør Lea Korsgaard, der er forholdsvis ung af sind. Facebook-begivenheden finder du her.

Vi glæder os til at møde jer.

Ved du, hvorfor Zetland findes?

Vi følger otte enkle principper, der hjælper med at skabe plads til fordybelse og omtanke i en verden, der mangler præcis dét.

– Lea Korsgaard, medstifter og chefredaktør

Vis mig Zetlands principper

I dag læser vores medlemmer: