Databehandlere

Her følger en liste over alle databehandlere, som Zetland har en aftale med.

Databehandlere

Chargebee

Chargebee er hjertet i vores håndtering af betalinger for medlemskab. De holder styr på hvornår, hvor meget og hvordan der skal betales.

Auth0

Auth0 håndterer de mailadresser og kodeord, du oplyser til os, så ikke engang Zetlands medarbejdere nogensinde kan få dem at se.

Intercom

Intercom modtager data når du skriver til vores medlemssupport. Derudover har vi også data på medlemmer i Intercom, da vi bruger dem til at sende medlemskabsrelaterede e-mails med.

Chartmogul

Vi bruger Chartmogul til at lave statistik og analyse af vores medlemsforretning.

Heroku

Heroku håndterer vores servere.

Bonsai

Bonsai håndterer søgemaskinen på vores platforme.

Datadog

Datadog monitorerer oppe- og nedetider på vores platforme.

New Relic

Ligesom Datadog, monitorerer New Relic oppe- og nedetider på vores platforme, .

Mailchimp

Mailchimp gemmer din mailadresse på relevante lister, så du modtager de e-mails, du har bedt om fra os.

PostHog

Vi bruger PostHog til at samle data op om sidevisninger og handlinger på zetland.dk, som vi kan lave statistik ud fra.

AWS

Amazon Web Services lagrer en lille del af vores billedfiler og sender dem til dit device. De håndterer ikke persondata.

Cloudflare

Cloudflare er vores DNS-server og server en smule video for os.

e-conomic

Er du virksomhedsmedlem kan de være at dine faktureringsoplysniger bliver behandlet af regnskabsprogrammet e-conomic.

Slack

Slack er Zetlands interne kommunikationsværktøj. Alle almindelige personoplysninger, der evt. deles på Slack, bliver automatisk slettet efter 30 dage.

Stitch

Stitch flytter automatisk data fra nogle databehandlere (f.eks. abonnementshåndteringsdata fra Chargebee) til andre (f.eks. til GCP, så vi kan lave grafer, analyse etc og følge med i forretningen).

Google Cloud Platform

Vi bruger Google Cloud Platform til lagring af lyd- og billedfiler, samt sikker backup af data fra andre databehandlere. Derudover bruger vi Google Cloud Platform til at lagre crash-statistikker og data til intern analyse.

Zapier

Zapier håndterer forskellig datadistribution for os. Det er for eksempel Zapier, der sørger for at redaktionen får besked, når der er frisk kaffe, og også dem, der sørger for at et gavekort bliver sendt ud når det er blevet bestilt.

Homerun

Vi bruger Homerun når vi ansøger efter og rekrutterer nye ansatte til Zetland. Det betyder, at mailadresser, navne, telefonnumre og alt, hvad vi ellers måtte modtage i ansøgninger bliver behandlet af Homerun.

Slemma

Slemma er vores foretrukne datavisualiseringsværktøj. Det er i Slemma, vi bygger de grafer og tabeller, der viser os hvordan vores indhold bliver forbrugt, hvor mange ord, der er i vores artikler, og hvor mange nye medlemmer vi fik i sidste uge.

Klipfolio

Klipfolio er et datavisualiseringsværktøj. Ligesom i Slemma, er det i Klipfolio, vi bygger de grafer og tabeller, der viser os hvordan vores indhold bliver forbrugt, hvor mange ord, der er i vores artikler, og hvor mange nye medlemmer vi fik i sidste uge.

Churney

Churney er et dansk ML-startup, der hjælper os med at analyse vores data. De giver os indsigter i, hvilke forskellige forbrugsmønstre medlemmerne har, og hvornår vi lykkes med at skabe mest værdi for vores medlemmer.

Metriks

Metriks er et dansk data-startup, som hjælper os med at analysere og visualisere økonomiske transaktioner, blandt andet dem, der er relateret til vores medlemsforretning. Metriks har kun i begrænset omfang adgang til personhenførbar data, da deres fokus er aggregeret finansiel data.

Senest opdateret

28. januar 2022