Lea Korsgaard

Chefredaktør på Zetland

Lea Korsgaard

Ekspertiser

  • Fremtidens journalistik
  • Identitet, fællesskab og demokrati
  • Kunst, kultur og kulturhistorie
  • Kreative processer, idéskabelse og iværksætteri
  • Sceneinterviews med forfattere, kunstnere og politikere
Book Lea

Eller ring til os på 61 68 00 34

Lea Korsgaard er som ansvarshavende chefredaktør Zetlands svar på en kreativ direktør, der er glødende optaget af at gøre Zetland til landets førende forsamlingshus for nysgerrige danskere. Hun har en fortid som prisvindende featureskribent på Politiken og Berlingske og er forfatter til de anmelderroste bøger 'Det store bogtyveri' (2005) 'Ghita' (2011) og 'Orgasmeland - da den seksuelle revolution kom til Danmark' (2014).

Lea Korsgaard på scenen

Lea er en dreven oplægsholder og taler, og hendes foredrag er altid båret af en smittende begejstring og en sjælden evne til at inddrage og aktivere publikum. Hun sætter en ære i at formidle viden og kompliceret stof, så det bliver tilgængeligt for enhver.

Leder du efter en moderator eller konferencier, der færdes hjemmevant i tidens store kultur- og identitetspolitiske tematikker, er Lea det rette valg for dig. Hun har været moderator for blandt andre Realdania, Erhvervsstyrelsen og Kulturstyrelsen.

Lea Korsgaard in action

Sagt om Lea

"Lea gik til opgaven med stort personligt overskud, smittende energi, klart fagligt indblik og et roligt overblik over konferencens praktiske rammer. Hun etablerede en rigtig god kontakt til alle oplægsholdere, som hun efter hvert oplæg interviewede og hun formåede på den måde at skabe et trygt rum for en afrundet og stadig skarp diskussion af et centralt og lidt politisk følsomt emne for deltagerne. Vel at mærke uden at tabe den røde tråd i debatten"

Anja Bøggild

Projektleder, Realdania

Lea Korsgaard modererer hos Realdania EjerboligforumBook Lea