Jakob Moll

Forhenværende direktør i Zetland

Jakob Moll

Ekspertiser

  • Iværksætteri og teknologi
  • Politik, magt og demokrati
  • Økonomi
  • Medier og kultur
  • Sundhedssystemet
Book Jakob

Eller ring til os på 61 68 00 34

Jakob Moll har en stor viden og et bredt faglig netværk i feltet mellem erhvervsliv, politik og civilsamfund. Han har fortalt historier og lavet sceneinterview på nogle af landets største teatre, men som erfaren ordstyrer og konsulent er hans største force bag kulisserne, hvor han kan hjælpe med at udvikle og afvikle skarpe, originale og engagerende arrangementer - også når stoffet er svært tilgængeligt, når der skal navigeres mellem politiske hensyn, og publikum skal inddrages og aktiveres.

Jakob Moll på scenen

Jakob Molls erfaringer spænder fra udvikling og håndtering af målrettede, tematiske workshops til ordstyrerarbejde på konferencer i stor skala, og han har blandt andre været moderator for Dansk Energi, Finansrådet, Wonderful Copenhagen og Region Hovedstaden.

Jakob Moll har undervist i storytelling, idéarbejde og coaching. Inden han var med til at stifte Zetland, arbejdede han i en årrække som politisk journalist og forlagsredaktør. Han har skrevet bestselleren Din næste karriere sammen med Stephen Bruyant-Langer og singlen I tusmørket om de kriminelle narkomaner i Odense.

Jakob Moll in action

Sagt om Jakob

"Jakob Moll var velforberedt og overholdt de aftaler, vi havde indgået med hamn til formødet. Han havde sat sig grundigt ind i vores organisation og det tema, som vi var samlet om. Jakob formåede på dagen at skabe en 'intim' stemning med de 400 deltagere og satte en god scene for vores konference med en personlig historie. Han havde forud for dagen talt med alle oplægsholderne og stillede relevante og begavede spørgsmål efter deres oplæg. Han fik desuden bundet en fin sløjfe ved afrundingen. Som ordstyrer er Jakob 'grounded' og til stede. Vi er rigtig glade for at det var ham, der faciliterede dagen."

Louise Hougaard Lauesen

Specialkonsulent, Københavns kommune

Book Jakob