Leder du efter en begejstret, vidende og velforberedt foredragsholder eller moderator?

Zetlands skribenter er eksperter på deres fagområde og drevne ordstyrere til paneldebatter og konferencer. Vi tror på, at debatter skal nuancere og give plads til nye perspektiver, og vi tager gerne ud og fortæller om Zetlands journalistik og stofområder, ligesom vi kan holde styr på op og ned til dit debatarrangement, konference eller seminar.

Skriv til os på [email protected]


 • Lea Korsgaard

  Lea Korsgaard

  Ansvarshavende chefredaktør

  Lea Korsgaard har årelang erfaring som foredragsholder, live-interviewer og ordstyrer. Hun er velbevandret i tidens store debatter om kunst og kultur, politiske fællesskaber og national identitet.

  Booking
 • Mads Olrik

  Mads Olrik

  Redaktør

  Mads Olrik har været på scenen til Zetlands live-arrangementer flere gange både med interviews og solo-historier. Som skaber af Zetlands daglige nyhedsbrev har Mads overblik over tidens vigtigste historier.

  Booking
 • Torben Sangild

  Torben Sangild

  Skriver om kultur, debat og viden

  Torben Sangild har undervist i mange år og har adskillige foredrag på repertoiret, især inden for kulturelle emner. Han er en garvet moderator i offentlige debatter og holder desuden kurser om argumentation og debatpsykologi, hvor han hjælper deltagerne til at skærpe deres argumenter.

  Booking
 • Andreas Thorsen

  Andreas Thorsen

  Skriver om musik

  Andreas Thorsen beskæftiger sig med det musikalske liv, som det udspiller sig for både den underbetalte sangskriver og for den, for hvem det mindste tweet kan blive forsidestof. Som foredragsholder fokuserer Andreas på, hvorfor musik er det vigtigste, der findes.

  Booking
 • Tav Klitgaard

  Tav Klitgaard

  Direktør

  Tav Klitgaard går op i forretningsmodeller, digitale brugeroplevelser, design, og læseoplevelser. Han har erfaring fra Silicon Valleys tech scene, har været på Zetland siden 2015, siden 2020 som direktør og inden da digital chef.

  Booking
 • Hakon Mosbech

  Hakon Mosbech

  Økonomiskribent og partner

  Hakon Mosbech er som tidligere radiovært på P1 og interviewer på Zetland Live en levende, trænet og dybt professionel ordstyrer. Han er optaget af, hvordan økonomi, finans og nye idéer forklarer verden.

  Booking