Menu
facebook facebook

Liveslide11. maj 2014
Hvad er Zetland Live?

Zetland Live er en farverig fusion af et papirmagasin og et sceneshow, der af og til popper op på byens scener – for det meste i København, men af og til også ude i landet. Zetland Live finder alene sted i nuet: I løbet af én aften, foran ét publikum præsenterer vi et væld af de sjoveste, smukkeste, vigtigste, mest løjerlige og rørende historier fra virkelighedens verden. Der må grines. Der må tænkes. Der må grædes.

Hvor og hvornår foregår Zetland Live?

Zetland Live #6 fandt sted på Gamle Scene, Det Kongelige Teater, 31. oktober 2013. Og efter dét brag har vi holdt en længere pause. Ikke på grund af glemsel og træthed, men fordi vi har stablet intet mindre end en Zetland Live danmarksturné på benene. Vi har lejet to lig og kommer til:

Musikhuset Aarhus 29. oktober
Odense Koncerthus 30. oktober
Bremen Teater, København 31. oktober

– og vi glæder os helt vildt!

Følg gerne med på Facebook, hvor vi løbende skriver nyt om både Zetland Live og Zetland Garage. Det er også her du kan læse om programmet for danmarksturnéen – Zetland Live #7. Abonner på vores nyhedsbrev (til højre), hvis du vil være maksimalt opdateret på det hele.

Hvad er Zetland Garage?

Zetland Garage er Zetland Lives skæve og skramlede lillesøster. Det er en række intime live-arrangementer, stadig med ord, billeder, musik, hvadsomhelst på scenen, men i mindre rammer og med dåseøl i køkkenet bagefter – og så er det kun for medlemmer.

Hvem optræder?

Folk, der har noget spændende på hjerte. Og som kan fortælle om virkeligheden, så man har lyst til at høre mere. Og mere. Og mere.

Hvordan får jeg billetter til Zetland Live og Zetland Garage?

Som medlem af Zetland får du mulighed for at købe billet til Zetland Live et døgn før andre. Når billetterne bliver sat til salg, trompeterer vi det ud på vores side på Facebook. Vores nye initiativ, Zetland Garage, er udelukkende for medlemmer. Så meld dig endelig i klubben – så får du automatisk besked om, hvordan du får fingre i en billet. Du skal være så hjerteligt velkommen.

Hvad koster en billet?

Billetterne til Zetland Live var oprindeligt gratis med invitation til donation. Det viste sig imidlertid at være en stor praktisk udfordring at håndtere så mange gavmilde gæster, derfor har billetterne nu en minimumspris – nemlig mellem 100 og 300 kroner. Cirka. Zetland Garage er mindre – faktisk så småt, at du ikke kan være sikker på at få en siddeplads. Til gengæld er billeterne også billige. Men husk: det er kun Zetland-medlemmer, der kan købe billetter.

Kan jeg bidrage?

Alle forslag er meget velkomne, både hvis du selv vil på scenen, eller hvis du har en idé til nogen, vi bør invitere på scenen til næste udgave af Zetland Live eller Zetland Garage. Skriv til os på live@zetland.dk eller følg med på Facebook.

Hvor kan jeg finde billeder eller video fra de tidligere udgaver af Zetland Live?

Ret få steder. Vi opfordrer publikum til at beholde telefon og kamera i lommerne og bare være til stede. Men ingen regel uden undtagelse, selvfølgelig, her er først et smugkig på noget af det, der skete på scenen til Zetland Live #6 på Det Kongelige Teater, oktober 2013, og derefter et kig inden for til Zetland Live #4 på Bremen Teater, februar 2013. Billederne fra Det Kongelige Teater er taget af Martin Ørsted. Billeder fra Bremen tog Kim Churchill Matthäi Leland.

1
Zetland Live drager på turné!
Af Pia Beltoft
23. september 2014
Zetland Live er tilbage med intet mindre end en Danmarksturné. Vi pakker tourbussen med de bedste historier fra virkelighedens verden og glæder os til at møde jer derude.
Læs mere...

Kom på kursus med Zetland

Vi tror, enhver god historie er drevet af brændende nysgerrighed og dyb begejstring. Det samme gælder de bedste kurser i journalistik. Derfor har vi nytænkt den journalistiske efteruddannelse og lover et tårnhøjt fagligt niveau kombineret med udelt begejstring og topengageret undervisning, der har den enkelte kursists drømme og udfordringer for øje.
Læs mere.

Bliv medlem

zetland kop
Vær en del af fællesskabet for kvalitetsjournalistik. Kom foran i køen til Zetland live. Og få billigere singler. Og måske den eftertragtede Zetland-kop.

Mød os

Mød Zetland

Foto: Rasmus Malmstrøm

Hvem vi er, og hvad vi vil.

Zetland Garage

Zetland Garage er Zetland Lives lille, skramlede lillesøster – kun for Zetlands medlemmer. Fabelagtige, foruroligende og fascinerende fortællinger er i centrum, og de bliver formidlet på lige præcis den måde, som passer bedst til den enkelte fortælling. Det foregår som regel i Zetlands egne redaktionslokaler, men flytter nogle gange ud i byen, når det giver mening. Zetland Garage #4 løber af stablen i begyndelsen af efteråret. Vi vender tilbage med præcise detaljer, når vi nærmer os. Ind til da: God sommer!

Hvad er en single?

En single er en perspektivrig, journalistisk fortælling. Den er længere end en artikel, men kortere end en bog. Og den kan læses på en enkelt eftermiddag eller aften, på alle digitale platforme. Vi lover, at når du rejser dig bagefter, ved du noget, du ikke vidste i går, og som du kan huske i morgen.

”Nyskabende professionalisme i form såvel som indhold (…) et forfriskende alternativ til mediemøllens perspektivløse jagt på populistiske almindeligheder.”

Anker Brink Lund, professor, CBS, Berlingske Tidende