Menu
facebook facebook

Live

11. maj 2014
Hvad er Zetland Live?

Zetland Live er en farverig fusion af et papirmagasin og et sceneshow, der af og til popper op på byens scener – for det meste i København, men af og til også ude i landet. Zetland Live finder alene sted i nuet: I løbet af én aften, foran ét publikum præsenterer vi et væld af de sjoveste, smukkeste, vigtigste, mest løjerlige og rørende historier fra virkelighedens verden. Der må grines. Der må tænkes. Der må grædes.

Hvor og hvornår foregår Zetland Live?

Netop nu er planlægningen af nye Garage og Zetland live arrangementer i fuld gang. Følg gerne med på Facebook, hvor vi løbende skriver nyt om både Zetland Live og Zetland Garage. Abonner på vores nyhedsbrev (til højre), hvis du vil være maksimalt opdateret på det hele.

Hvad er Zetland Garage?

Zetland Garage er Zetland Lives skæve og skramlede lillesøster. Det er en række intime live-arrangementer, stadig med ord, billeder, musik, hvadsomhelst på scenen, men i mindre rammer og med dåseøl i køkkenet bagefter – og så er det kun for medlemmer.

Hvem optræder?

Folk, der har noget spændende på hjerte. Og som kan fortælle om virkeligheden, så man har lyst til at høre mere. Og mere. Og mere.

Hvordan får jeg billetter til Zetland Live og Zetland Garage?

Som medlem af Zetland får du mulighed for at købe billet til Zetland Live et døgn før andre. Når billetterne bliver sat til salg, trompeterer vi det ud på vores side på Facebook. Vores nye initiativ, Zetland Garage, er udelukkende for medlemmer. Så meld dig endelig i klubben – så får du automatisk besked om, hvordan du får fingre i en billet. Du skal være så hjerteligt velkommen.

Hvad koster en billet?

Billetterne til Zetland Live var oprindeligt gratis med invitation til donation. Det viste sig imidlertid at være en stor praktisk udfordring at håndtere så mange gavmilde gæster, derfor har billetterne nu en minimumspris – nemlig mellem 100 og 300 kroner. Cirka. Zetland Garage er mindre – faktisk så småt, at du ikke kan være sikker på at få en siddeplads. Til gengæld er billeterne også billige. Men husk: det er kun Zetland-medlemmer, der kan købe billetter.

Kan jeg bidrage?

Alle forslag er meget velkomne, både hvis du selv vil på scenen, eller hvis du har en idé til nogen, vi bør invitere på scenen til næste udgave af Zetland Live eller Zetland Garage. Skriv til os på live@zetland.dk eller følg med på Facebook.

Hvor kan jeg finde billeder eller video fra de tidligere udgaver af Zetland Live?

Ret få steder. Vi opfordrer publikum til at beholde telefon og kamera i lommerne og bare være til stede. Men ingen regel uden undtagelse, selvfølgelig, her er først et smugkig på noget af det, der skete på scenen til Zetland Live #7 på Bremen Teater i København, og til Zetland live #6 på Det Kongelige Teater, oktober 2013, og derefter et kig inden for til Zetland Live #4 på Bremen Teater, februar 2013. Billederne fra Bremen Teater 2014 er taget af Kaare Sørensen. Billeder fra Det Kongelige Teater er taget af Martin Ørsted. Billeder fra Bremen tog Kim Churchill Matthäi Leland.

1
Lea Korsgaard
Af Lea Korsgaard
27. april 2015

Hen over de seneste dage har Danmarks førende realitystjerne Gustav Salinas Andersen optrådt i flere sammenhænge, hvor han har harceleret mod Zetland på baggrund af en single, vi snart udgiver, der handler om ham – og som han er vred over. “Hvis de gerne vil lave løgnehistorier, skal jeg da have en del af lagkagen,” sagde han eksempelvis i fredags i sladderprogrammet ‘Det vi taler om’ ...


Læs mere...

Zetland søger praktikant til journalistiske sceneshows

Brænder du for fantastiske historier fra virkelighedens verden, der vil noget med både publikum og samfund? Og er du i stand til at omsætte dem på overraskende og eksperimenterende måder? Så er du måske Zetlands nye live-praktikant.

ER DU DET NYE ZETLAND-TALENT?

Hvert år optager Zetland et lille hold af fremtidens bedste, klogeste og mest kreative skribenter, som vi tror og håber kommer til at præge dansk journalistik med nytænkning og vid i mange år fremover. Efter sommerferien trutter vi et nyt hold Zetland Talent i gang, og vi leder derfor efter de fem unge mennesker, der skal udgøre Zetland Talentholdet 2015-16. Er det dig eller en, du kender? Så få svar på et hav af spørgsmål her

Køb en eksklusiv Zetlandkop

Efterspørgslen på vores 987 yderst eksklusive Zetland-kopper er nu så stor, at vi faktisk har sat kopperne til salg.
De kan købes i cafeen hos Republikken, Vesterbrogade 26, København V.
Overskuddet går ubeskåret til at udgive noget virkelig god journalistik.
Hvis du bor meget langt fra Vesterbro, må du gøre en tur ud af det. Eller bede din københavnske fætter svinge ind forbi og købe en for dig.

Bliv medlem

Vær en del af fællesskabet for kvalitetsjournalistik. Kom foran i køen til Zetland live. Og få billigere singler. Og måske den eftertragtede Zetland-kop.

Mød os

Hvem vi er, og hvad vi vil.

”Nyskabende professionalisme i form såvel som indhold (…) et forfriskende alternativ til mediemøllens perspektivløse jagt på populistiske almindeligheder.”

Anker Brink Lund, professor, CBS, Berlingske Tidende