Menu
facebook facebook

Live

11. maj 2014
Hvad er Zetland Live?

Zetland Live er en farverig fusion af et papirmagasin og et sceneshow, der af og til popper op på byens scener – for det meste i København, men af og til også ude i landet. Zetland Live finder alene sted i nuet: I løbet af én aften, foran ét publikum præsenterer vi et væld af de sjoveste, smukkeste, vigtigste, mest løjerlige og rørende historier fra virkelighedens verden. Der må grines. Der må tænkes. Der må grædes.

Hvor og hvornår foregår Zetland Live?

Netop nu er planlægningen af nye Garage og Zetland live arrangementer i fuld gang. Følg gerne med på Facebook, hvor vi løbende skriver nyt om både Zetland Live og Zetland Garage. Abonner på vores nyhedsbrev (til højre), hvis du vil være maksimalt opdateret på det hele.

Hvad er Zetland Garage?

Zetland Garage er Zetland Lives skæve og skramlede lillesøster. Det er en række intime live-arrangementer, stadig med ord, billeder, musik, hvadsomhelst på scenen, men i mindre rammer og med dåseøl i køkkenet bagefter – og så er det kun for medlemmer.

Hvem optræder?

Folk, der har noget spændende på hjerte. Og som kan fortælle om virkeligheden, så man har lyst til at høre mere. Og mere. Og mere.

Hvordan får jeg billetter til Zetland Live og Zetland Garage?

Som medlem af Zetland får du mulighed for at købe billet til Zetland Live et døgn før andre. Når billetterne bliver sat til salg, trompeterer vi det ud på vores side på Facebook. Vores nye initiativ, Zetland Garage, er udelukkende for medlemmer. Så meld dig endelig i klubben – så får du automatisk besked om, hvordan du får fingre i en billet. Du skal være så hjerteligt velkommen.

Hvad koster en billet?

Billetterne til Zetland Live var oprindeligt gratis med invitation til donation. Det viste sig imidlertid at være en stor praktisk udfordring at håndtere så mange gavmilde gæster, derfor har billetterne nu en minimumspris – nemlig mellem 100 og 300 kroner. Cirka. Zetland Garage er mindre – faktisk så småt, at du ikke kan være sikker på at få en siddeplads. Til gengæld er billeterne også billige. Men husk: det er kun Zetland-medlemmer, der kan købe billetter.

Kan jeg bidrage?

Alle forslag er meget velkomne, både hvis du selv vil på scenen, eller hvis du har en idé til nogen, vi bør invitere på scenen til næste udgave af Zetland Live eller Zetland Garage. Skriv til os på live@zetland.dk eller følg med på Facebook.

Hvor kan jeg finde billeder eller video fra de tidligere udgaver af Zetland Live?

Ret få steder. Vi opfordrer publikum til at beholde telefon og kamera i lommerne og bare være til stede. Men ingen regel uden undtagelse, selvfølgelig, her er først et smugkig på noget af det, der skete på scenen til Zetland Live #7 på Bremen Teater i København, og til Zetland live #6 på Det Kongelige Teater, oktober 2013, og derefter et kig inden for til Zetland Live #4 på Bremen Teater, februar 2013. Billederne fra Bremen Teater 2014 er taget af Kaare Sørensen. Billeder fra Det Kongelige Teater er taget af Martin Ørsted. Billeder fra Bremen tog Kim Churchill Matthäi Leland.

1

Årets julegaveidé til enhver nysgerrig dansker

Støt dansk kvalitetsjournalistik og giv et Zetland-medlemskab til en, du holder af. Støtten gør en kæmpe forskel for os – så på forhånd tak.  Vi glæder os til at byde din gavemodtager velkommen.

En bog og et flot trykt gavekort
Vi sender et lækkert gavekort til to måneders medlemskab og en bog med årets bedste Zetland-historier med postmanden for 319 kroner inkl. porto.

Print-selv gavekort
1, 3 eller 12 måneders medlemskab fra 99 kroner.

Hakon Mosbech
Af Hakon Mosbech
28. august 2015

I Finland har vi en søstervirksomhed, der også laver singler. Longplay hedder de, og de har været med til at revolutionere journalistikken i Finland. Sidste år var to af os fra Zetland deroppe på besøg. Vi endte ikke kun med at dele erfaringer, men også besøge stort set alle Helsinkis barer. Fx Kafe Moskova, en bar, der er fastfrosset i Sovjet-tiden og ejet af filmskaberne-brødrene Kaurismäki.


Læs mere...

Bliv medlem

Zetland bygger et nyt medie – og du er inviteret med bag scenen, mens det bliver til.

Mød os

Hvem vi er, og hvad vi vil.

”Nyskabende professionalisme i form såvel som indhold (…) et forfriskende alternativ til mediemøllens perspektivløse jagt på populistiske almindeligheder.”

Anker Brink Lund, professor, CBS, Berlingske Tidende