Menu
facebook facebook

Zetland Live29. november 2013
Zetland_11
Zetland_12
Zetland Live
Zetland_58
Zetland_50
Zetland_42
Zetland_47
Zetland_33
Zetland_31
Zetland_29
Zetland_25
Zetland_21
Zetland_18
Zetland Live
Billede000151
Billede00016
Billede00071
Billede00063
Billede00058
Billede00057
Billede00054
Billede00053
Billede00046
Billede00043
Billede00025
Billede00037
  Hvor og hvornår foregår Zetland Live?

  Zetland Live #6 fandt sted på Gamle Scene, Det Kongelige Teater, 31. oktober 2013. Og efter dét brag har vi valgt at holde en længere pause, før vi stabler det næste store live-magasin på benene igen. Vi skal nemlig have tid til at bakse med vores nye projekt: Zetland Garage.
  Zetland Garage er Zetland Lives skæve og skramlede lillesøster. Det er en række intime live-arrangementer, stadig med ord, billeder, musik, hvadsomhelst på scenen, men i mindre rammer og med dåseøl i køkkenet bagefter – og så er det kun for medlemmer. Det bliver sjovt!
  Første Zetland Garage bliver den 27. marts 2014.
  Følg gerne med på Facebook, hvor vi løbende skriver nyt om Zetland Garage. Det er også på Facebook, vi skriver, når Zetland Live #7 engang pludselig dukker op på en stor scene et eller andet sted. Abonner på vores nyhedsbrev (til højre), hvis du vil være maksimalt opdateret på det hele.

  Hvem optræder?

  Folk, der har noget spændende på hjerte. Og som kan fortælle om virkeligheden, så man har lyst til at høre mere. Og mere. Og mere.

  Hvordan får jeg billetter til Zetland Live?

  Som medlem af Zetland får du mulighed for at købe billet til Zetland Live et døgn før andre. Når billetterne bliver sat til salg, trompeterer vi det ud på vores side på Facebook. Vores nye initiativ, Zetland Garage, er kun for medlemmer. Så meld dig endelig i klubben. Du skal være så hjerteligt velkommen.

  Hvad koster en billet?

  Billetterne til Zetland Live var oprindeligt gratis med invitation til donation. Det viste sig imidlertid at være en stor praktisk udfordring at håndtere så mange gavmilde gæster, derfor har billetterne nu en minimumspris – nemlig mellem 100 og 300 kroner. Cirka. Zetland Garage, vores nye mini-arrangementer, der foregår i vores egne redaktionslokaler, bliver billige – til gengæld er det kun Zetland-medlemmer, der kan købe billetter.

  Kan jeg bidrage?

  Alle forslag er meget velkomne, både hvis du selv vil på scenen, eller hvis du har en idé til nogen, vi bør invitere på scenen til næste udgave af Zetland Live eller Zetland Garage. Skriv til os på live@zetland.dk eller følg med på Facebook.

  Hvor kan jeg finde billeder eller video fra de tidligere udgaver af Zetland Live?

  Ret få steder. Vi opfordrer publikum til at beholde telefon og kamera i lommerne og bare være til stede. Men ingen regel uden undtagelse, selvfølgelig, her er først et smugkig på noget af det, der skete på scenen til Zetland Live #6 på Det Kongelige Teater, oktober 2013, og derefter et kig inden for til Zetland Live #4 på Bremen Teater, februar 2013. Billederne fra Det Kongelige Teater er taget af Martin Ørsted. Billeder fra Bremen tog Kim Churchill Matthäi Leland.

  1
  Køb en eksklusiv Zetlandkop
  Af Pia Beltoft
  11. april 2014
  Efterspørgslen på vores 987 yderst eksklusive Zetland-kopper er nu så stor, at vi faktisk har sat kopperne til salg. De kan købes i cafeen hos Republikken, Vesterbrogade 26, København V. Overskuddet går ubeskåret til at udgive noget virkelig god journalistik. Hvis du bor meget langt fra Vesterbro, må du gøre en tur ud af det. Eller bede din københavnske fætter svinge ind forbi og købe en for dig. God påske!
  Læs mere...

  Kom på kursus med Zetland

  Fra foråret 2014 udbyder vi en håndfuld skræddersyede kurser til dig, der vil inspireres, udfordres og rykkes. Kurserne er for journalister, kommunikatører, redaktører og andre professionelle formidlere, der sætter ambition og faglig udvikling i førersædet. Vi har nytænkt den journalistiske efteruddannelse og kan love et tårnhøjt fagligt niveau kombineret med udelt begejstring og topengageret undervisning.
  Læs mere.

  Bliv medlem

  zetland kop
  Vær en del af fællesskabet for kvalitetsjournalistik. Kom foran i køen til Zetland live. Og få billigere singler. Og måske den eftertragtede Zetland-kop.

  Mød os

  Mød Zetland

  Foto: Rasmus Malmstrøm

  Hvem vi er, og hvad vi vil.

  Er du Zetlands nye praktikant?

  Er du universitetsstuderende og vildt god til at stable live-arrangementer på benene? Så er du måske Zetlands nye praktikant i efteråret 2014.
  Praktikanten skal hjælpe til ved live-arrangementer; både Zetland Live, Zetland Garage og scenearrangementer for kunder.
  Læs praktikopslaget her.

  Hvad er en single?

  En single er en perspektivrig, journalistisk fortælling. Den er længere end en artikel, men kortere end en bog. Og den kan læses på en enkelt eftermiddag eller aften, på alle digitale platforme. Vi lover, at når du rejser dig bagefter, ved du noget, du ikke vidste i går, og som du kan huske i morgen.

  ”Nyskabende professionalisme i form såvel som indhold (…) et forfriskende alternativ til mediemøllens perspektivløse jagt på populistiske almindeligheder.”

  Anker Brink Lund, professor, CBS, Berlingske Tidende

  Top