Menu
facebook facebook

I tusmørket

Jagten på penge i den hvide heroins by

21. august 2012

Tag med Danmarks kriminelle narkomaner på arbejde i en verden, hvor pensionister sælger piller, skyldnere tortureres, og ikke engang politiet kan hjælpe dig, når bagmanden banker på. Det seneste årti har øget konkurrence blandt narkohandlerne og et boom i brugen af kokain gjort livet som narkoman mere uforudsigeligt og farligere end nogensinde. I provinsen er udviklingen værst, og i Odense er heroinen stærkest.

Skribenterne brugte mere end seks måneder på at komme til bunds i byens underverden. I TUSMØRKET fortæller en historie om samfundets underside i en tid, hvor de udstødtes tilværelse fylder mindre på normalsamfundets lystavle end nogensinde før.

1

Kom på kursus med Zetland

Vi tror, enhver god historie er drevet af brændende nysgerrighed og dyb begejstring. Det samme gælder de bedste kurser i journalistik. Derfor har vi nytænkt den journalistiske efteruddannelse og lover et tårnhøjt fagligt niveau kombineret med udelt begejstring og topengageret undervisning, der har den enkelte kursists drømme og udfordringer for øje.
Læs mere.

Bliv medlem

zetland kop
Vær en del af fællesskabet for kvalitetsjournalistik. Kom foran i køen til Zetland live. Og få billigere singler. Og måske den eftertragtede Zetland-kop.

Mød os

Mød Zetland

Foto: Rasmus Malmstrøm

Hvem vi er, og hvad vi vil.

Zetland Garage

Zetland Garage er Zetland Lives lille, skramlede lillesøster – kun for Zetlands medlemmer. Fabelagtige, foruroligende og fascinerende fortællinger er i centrum, og de bliver formidlet på lige præcis den måde, som passer bedst til den enkelte fortælling. Det foregår som regel i Zetlands egne redaktionslokaler, men flytter nogle gange ud i byen, når det giver mening. Zetland Garage #4 løber af stablen i begyndelsen af efteråret. Vi vender tilbage med præcise detaljer, når vi nærmer os. Ind til da: God sommer!

Hvad er en single?

En single er en perspektivrig, journalistisk fortælling. Den er længere end en artikel, men kortere end en bog. Og den kan læses på en enkelt eftermiddag eller aften, på alle digitale platforme. Vi lover, at når du rejser dig bagefter, ved du noget, du ikke vidste i går, og som du kan huske i morgen.

”Nyskabende professionalisme i form såvel som indhold (…) et forfriskende alternativ til mediemøllens perspektivløse jagt på populistiske almindeligheder.”

Anker Brink Lund, professor, CBS, Berlingske Tidende