Menu
facebook facebook

I tusmørket

Jagten på penge i den hvide heroins by

21. august 2012

Tag med Danmarks kriminelle narkomaner på arbejde i en verden, hvor pensionister sælger piller, skyldnere tortureres, og ikke engang politiet kan hjælpe dig, når bagmanden banker på. Det seneste årti har øget konkurrence blandt narkohandlerne og et boom i brugen af kokain gjort livet som narkoman mere uforudsigeligt og farligere end nogensinde. I provinsen er udviklingen værst, og i Odense er heroinen stærkest.

Skribenterne brugte mere end seks måneder på at komme til bunds i byens underverden. I TUSMØRKET fortæller en historie om samfundets underside i en tid, hvor de udstødtes tilværelse fylder mindre på normalsamfundets lystavle end nogensinde før.

1
Zetland producerer Mennesker og Medier
Af Lea Korsgaard
19. november 2014
Fra 1. oktober overtog vi produktionen af P1's legendariske mediemagasin Mennesker og Medier. Hakon Mosbech er vært, Otto Lerche redaktør - og sammen kaster de et nuanceret, kritisk og ofte overraskende blik på de væsentligste strømninger og nybrud i medielandskabet - og på, hvad de betyder for os alle sammen.
Læs mere...

Til Zetlands medlemmer derude:

Zetland Garage er tilbage efter en mindre pause! (Udsolgt)

Zetland Garage er Zetland Lives skramlede lillesøster: Et arrangement kun for Zetlands medlemmer, der finder sted i vores egne redaktionslokaler og fungerer som et minilaboratorium for historiefortælling og journalistisk udvikling: Nogle gange vil alt lykkes, andre gange fejler det totalt. Men forhåbentlig bliver alle lidt klogere, uanset hvad der sker.

Zetland søger praktikant til foråret 2015

Brænder du for fantastiske historier fra virkelighedens verden, der vil noget med både publikum og samfund? Og er du i stand til at omsætte dem på overraskende og eksperimenterende måder?
Så er du måske Zetlands nye live-praktikant.
Læs opslaget her.
Ansøgningsfrist er den 10. november.

Bliv medlem

zetland kop
Vær en del af fællesskabet for kvalitetsjournalistik. Kom foran i køen til Zetland live. Og få billigere singler. Og måske den eftertragtede Zetland-kop.

Mød os

Mød Zetland

Foto: Rasmus Malmstrøm

Hvem vi er, og hvad vi vil.

Hvad er en single?

En single er en perspektivrig, journalistisk fortælling. Den er længere end en artikel, men kortere end en bog. Og den kan læses på en enkelt eftermiddag eller aften, på alle digitale platforme. Vi lover, at når du rejser dig bagefter, ved du noget, du ikke vidste i går, og som du kan huske i morgen.

”Nyskabende professionalisme i form såvel som indhold (…) et forfriskende alternativ til mediemøllens perspektivløse jagt på populistiske almindeligheder.”

Anker Brink Lund, professor, CBS, Berlingske Tidende