Menu
facebook facebook

I tusmørket

Jagten på penge i den hvide heroins by
21. august 2012

Tag med Danmarks kriminelle narkomaner på arbejde i en verden, hvor pensionister sælger piller, skyldnere tortureres, og ikke engang politiet kan hjælpe dig, når bagmanden banker på. Det seneste årti har øget konkurrence blandt narkohandlerne og et boom i brugen af kokain gjort livet som narkoman mere uforudsigeligt og farligere end nogensinde. I provinsen er udviklingen værst, og i Odense er heroinen stærkest.

Skribenterne brugte mere end seks måneder på at komme til bunds i byens underverden. I TUSMØRKET fortæller en historie om samfundets underside i en tid, hvor de udstødtes tilværelse fylder mindre på normalsamfundets lystavle end nogensinde før.

1
Lea Korsgaard
Af Lea Korsgaard
27. april 2015

Hen over de seneste dage har Danmarks førende realitystjerne Gustav Salinas Andersen optrådt i flere sammenhænge, hvor han har harceleret mod Zetland på baggrund af en single, vi snart udgiver, der handler om ham – og som han er vred over. “Hvis de gerne vil lave løgnehistorier, skal jeg da have en del af lagkagen,” sagde han eksempelvis i fredags i sladderprogrammet ‘Det vi taler om’ ...


Læs mere...

Zetland søger praktikant til journalistiske sceneshows

Brænder du for fantastiske historier fra virkelighedens verden, der vil noget med både publikum og samfund? Og er du i stand til at omsætte dem på overraskende og eksperimenterende måder? Så er du måske Zetlands nye live-praktikant.

ER DU DET NYE ZETLAND-TALENT?

Hvert år optager Zetland et lille hold af fremtidens bedste, klogeste og mest kreative skribenter, som vi tror og håber kommer til at præge dansk journalistik med nytænkning og vid i mange år fremover. Efter sommerferien trutter vi et nyt hold Zetland Talent i gang, og vi leder derfor efter de fem unge mennesker, der skal udgøre Zetland Talentholdet 2015-16. Er det dig eller en, du kender? Så få svar på et hav af spørgsmål her

Køb en eksklusiv Zetlandkop

Efterspørgslen på vores 987 yderst eksklusive Zetland-kopper er nu så stor, at vi faktisk har sat kopperne til salg.
De kan købes i cafeen hos Republikken, Vesterbrogade 26, København V.
Overskuddet går ubeskåret til at udgive noget virkelig god journalistik.
Hvis du bor meget langt fra Vesterbro, må du gøre en tur ud af det. Eller bede din københavnske fætter svinge ind forbi og købe en for dig.

Bliv medlem

Vær en del af fællesskabet for kvalitetsjournalistik. Kom foran i køen til Zetland live. Og få billigere singler. Og måske den eftertragtede Zetland-kop.

Mød os

Hvem vi er, og hvad vi vil.

”Nyskabende professionalisme i form såvel som indhold (…) et forfriskende alternativ til mediemøllens perspektivløse jagt på populistiske almindeligheder.”

Anker Brink Lund, professor, CBS, Berlingske Tidende