Menu
facebook facebook

I tusmørket

Jagten på penge i den hvide heroins by
21. august 2012

Tag med Danmarks kriminelle narkomaner på arbejde i en verden, hvor pensionister sælger piller, skyldnere tortureres, og ikke engang politiet kan hjælpe dig, når bagmanden banker på. Det seneste årti har øget konkurrence blandt narkohandlerne og et boom i brugen af kokain gjort livet som narkoman mere uforudsigeligt og farligere end nogensinde. I provinsen er udviklingen værst, og i Odense er heroinen stærkest.

Skribenterne brugte mere end seks måneder på at komme til bunds i byens underverden. I TUSMØRKET fortæller en historie om samfundets underside i en tid, hvor de udstødtes tilværelse fylder mindre på normalsamfundets lystavle end nogensinde før.

1

Zetland søger praktikant til live-arrangementer

Brænder du for fantastiske historier fra virkelighedens verden, der vil noget med publikum og samfund? Og er du i stand til at omsætte dem på overraskende og eksperimenterende måder? Så er du måske Zetlands nye live-praktikant.

Årets gaveidé til enhver nysgerrig dansker

Støt dansk kvalitetsjournalistik og giv et Zetland-medlemskab til en, du holder af. Støtten gør en kæmpe forskel for os – så på forhånd tak.  Vi glæder os til at byde din gavemodtager velkommen.

Print-selv gavekort
1, 3 eller 12 måneders medlemskab fra 99 kroner.

Bliv medlem

Zetland bygger et nyt medie – og du er inviteret med bag scenen, mens det bliver til.

Mød os

Hvem vi er, og hvad vi vil.

”Nyskabende professionalisme i form såvel som indhold (…) et forfriskende alternativ til mediemøllens perspektivløse jagt på populistiske almindeligheder.”

Anker Brink Lund, professor, CBS, Berlingske Tidende