Menu
facebook facebook

I tusmørket

Jagten på penge i den hvide heroins by
21. august 2012

Tag med Danmarks kriminelle narkomaner på arbejde i en verden, hvor pensionister sælger piller, skyldnere tortureres, og ikke engang politiet kan hjælpe dig, når bagmanden banker på. Det seneste årti har øget konkurrence blandt narkohandlerne og et boom i brugen af kokain gjort livet som narkoman mere uforudsigeligt og farligere end nogensinde. I provinsen er udviklingen værst, og i Odense er heroinen stærkest.

Skribenterne brugte mere end seks måneder på at komme til bunds i byens underverden. I TUSMØRKET fortæller en historie om samfundets underside i en tid, hvor de udstødtes tilværelse fylder mindre på normalsamfundets lystavle end nogensinde før.

1
Hakon Mosbech
Af Hakon Mosbech
28. august 2015

I Finland har vi en søstervirksomhed, der også laver singler. Longplay hedder de, og de har været med til at revolutionere journalistikken i Finland. Sidste år var to af os fra Zetland deroppe på besøg. Vi endte ikke kun med at dele erfaringer, men også besøge stort set alle Helsinkis barer. Fx Kafe Moskova, en bar, der er fastfrosset i Sovjet-tiden og ejet af filmskaberne-brødrene Kaurismäki.


Læs mere...

Bliv medlem

Zetland bygger et nyt medie – og du er inviteret med bag scenen, mens det bliver til.

Mød os

Hvem vi er, og hvad vi vil.

”Nyskabende professionalisme i form såvel som indhold (…) et forfriskende alternativ til mediemøllens perspektivløse jagt på populistiske almindeligheder.”

Anker Brink Lund, professor, CBS, Berlingske Tidende